9 συμβουλές από πρώην πράκτορα της CIA για να είσαι ασφαλής στα ταξίδια σου - iefimerida.gr

9 συμβουλές από πρώην πράκτορα της CIA για να είσαι ασφαλής στα ταξίδια σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήπως είσαι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι;

Είτε ταξιδεύεις για επαγγελματικούς σκοπούς είτε γιατί απολαμβάνεις να αλλάζεις παραστάσεις και να γνωρίζεις νέες κουλτούρες, κάθε προορισμός οφείλει να σου χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία και τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις.

Εκτός κι αν κατά τη διάρκεια της διαμονής σου στο ξενοδοχείο σε μια από τις πόλεις που ταξιδεύεις, συμβούν διάφορα απρόοπτα και ευτράπελα που θα στο χαλάσουν -και δεν εννοούμε μόνο την πιθανότητα κλοπής προσωπικών αντικειμένων.

Για να μάθεις να φυλάγεσαι γενικότερα σε κάθε σου διαμονή χρειάζεσαι τα φώτα ενός ειδικού και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Ντριού Ντουάιερ, βετεράνο και πρώην πράκτορα της CIA , ο οποίος έχει κάνει πολλά ταξίδια στην ζωή του, έχει μείνει σε εκατοντάδες ξενοδοχεία και πια μοιράζεται τις γνώσεις και τα μυστικά του για μεγαλύτερη ασφάλεια, στην ιστοσελίδα Sofrep.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πράκτορας ταξίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ