Κούλογλου: Ηλπιζα να βγει ο ακροδεξιός στην Ολλανδία για να ταρακουνήσει την Ευρώπη! [βίντεο] - iefimerida.gr

Κούλογλου: Ηλπιζα να βγει ο ακροδεξιός στην Ολλανδία για να ταρακουνήσει την Ευρώπη! [βίντεο]

Aris Oikonomou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου: Ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχθηκε ότι ήλπιζε να εκλεγεί ο ακροδεξιός Γκέερ Βίλντερς.

Ο λόγος; Για να ταρακουνηθεί η Ευρώπη και να πιεστεί να κλείσει την αξιολόγηση της Ελλάδος, όπως ο ίδιος εξήγησε!

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ήλπιζε η άνοδος της ακροδεξιάς συνολικά στην ΕΕ να συνετίσει τους Ευρωπαίους.

«Μέχρι τώρα αναμενάμε τον Ομπάμα, ο Ομπάμα έδωσε κάτι, τελείωσε αυτή η ιστορία. Στη συνέχεια αναμενόταν πως ενδεχομένως στις ολλανδικές εκλογές αν έβγαινε ο ακροδεξιός, πιστεύω, θα τους ταρακουνούσε πιστεύω τους Ευρωπαίους να κλείσουν την αξιολόγηση» είπε ο Στέλιος Κούλογλου και συνέχισε: «Η συνολική άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, εγώ ήλπιζα, πως θα συνέτιζε τους Ευρωπαίους για να κλείσουν ένα θέμα όπως το ελληνικό, που είναι μικρό. Ούτε αυτό έγινε. Αρα στο μέλλον δεν βλέπω να δημιουργούνται καλύτερες, ευνοϊκότερες προϋποθέσεις».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 3:35 του βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ