Πώς να ανακαλύψεις την αστική άνοιξη! - iefimerida.gr

Πώς να ανακαλύψεις την αστική άνοιξη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είσαι από αυτούς που δεν θα φύγουν Πάσχα από τη πρωτεύουσα, μπορείς μαζί με το φολκλόρ των ημερών, να χαρείς και τη μοναδική ανοιξιάτικη ομορφιά της πόλης σου με μία βόλτα στα κατάνθιστα στενά της. Ο καιρός έχει αρχίσει να καλυτερεύει και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μία ποδηλατοβόλτα. Όλες οι περιοχές της Αθήνα αρχίζουν λίγο-λίγο να οργανώνονται ποδηλατικά, δίνοντας ραντεβού σε γειτονιές και δημιουργώντας μεγάλες παρέες.

Σημείο συνάντησης των ποδηλατών εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι άλλο από το site ποδηλάτ(ισσ)ες.gr, το πιο οργανωμένο φόρουμ των λατρών του ποδηλάτου, με τη πιο ενημερωμένη ατζέντα σχετικά με τις μαζικές ποδηλατοβόλτες της πόλης. Παράλληλα, διάφοροι τοπικοί ποδηλατάδες συσπειρώνονται και οργανώνουν βόλτες στη περιοχής τους (το Halbike για βόλτες στα Β. προάστια, το περιστεροπεταλιές με κέντρο δράσης το Περιστέρι και άλλα πολλά). Την ίδια στιγμή, αν δεν έχεις το δικό σου ποδήλατο, υπάρχουν πάρα πολλά σημεία στην Αθήνα για να προμηθευτείς το δίτροχο που θα σε ταξιδέψει μαγικά στη πόλη σου, έστω και για λίγες ώρες. Ρίξε μια ματιά στο Funkyride το οποίο μας κέρδισε με την αισθητική του, τη καλοκαιρινή αύρα και τις προσφορές του.

Καλές βόλτες στη πόλη σου και καλές γιορτές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ