Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα για τον 6ο Ημιμαραθώνιο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή 19 Μαρτίου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για να διεξαχθεί ο 6ος Ημιμαραθώνιος.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων, καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δίνεται στις 9 το πρωί μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος και ο τερματισμός είναι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων δίνεται επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων δίνεται στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος και οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ για Παιδιά & ΑμεΑ δίνεται από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ