Σπίρτζης: Εταιρείες σεκιούριτι και κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων πίσω από τους βανδαλισμούς στα Μέσα Μεταφοράς - iefimerida.gr

Σπίρτζης: Εταιρείες σεκιούριτι και κυκλώματα πλαστών εισιτηρίων πίσω από τους βανδαλισμούς στα Μέσα Μεταφοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγγελίες για τις καταστροφές που γίνονται στα μηχανήματα ηλεκτρονικών εισιτηρίων έκανε ο Χρηστος Σπιρτζης στη Βουλή λέγοντας ότι αυτοί οι βανδαλισμοί δεν οφείλονται σε ομάδες πολιτικές ούτε σε χουλιγκανισμό γηπέδων.

Ο υπουργός Μεταφορών είπε πως οι επιθέσεις συνδέονται με συγκεκριμένες ομάδες εξυπηρέτησης συμφερόντων και άρχισαν όταν η κυβέρνηση αποφάσισε τη φύλαξη των χωρών όχι από ιδιωτικές εταιρείες αλλά από την αστυνομία.

Επίσης ο κύριος Σπίρτζης μίλησε και για κυκλώματα που φτιάχνουν πλαστά εισιτήρια και πλήττονται από την εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Αίσθηση όμως προκάλεσαν και οι αναφορές Σπίρτζη ότι υπάρχουν λεωφορεία που δεν έχουν παραληφθεί επισήμως από το ελληνικό δημόσιο εδώ και χρόνια.
«Βρήκαμε ένα πολύ τρομερό φαινόμενο έγινε πολύ μεγάλη προμήθεια λεωφορείων πριν από πολλά χρόνια, τα χρησιμοποιούμε τα λεωφορεία αυτά αλλά δεν έχουν παραληφθεί. Πάνω από 10 χρόνια πολλές εκατοντάδες λεωφορεία κυκλοφορούν και δεν έχουν παραληφθεί υπάρχει κενό 7-8 εκατ. Ευρώ όσον αφορά τα ανταλλακτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Σπιρτζής βανδαλισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ