5+1 λόγοι για να επισκεφτούμε το Vinyl is Back αυτό το τριήμερο - iefimerida.gr

5+1 λόγοι για να επισκεφτούμε το Vinyl is Back αυτό το τριήμερο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο που έγινε θεσμός γιορτάζει το 10ο τριήμερό του, καλωσορίζοντας την άνοιξη, γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» με ελεύθερη είσοδο.

Τα σημαντικότερα συγκροτήματα, οι καλύτεροι djs, κληρώσεις και δώρα, πλειστηριασμοί σπάνιων δίσκων, έκθεση συλλεκτικών πόστερ, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχή γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής και ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους νέους λάτρεις του βινυλίου, αλλά και τους παλιότερους που έχει να τους θυμίσει πολλά φτιαγμένος με πολύ μεράκι.

5+1 λόγοι για να επισκεφτούμε το Vinyl is Back αυτό το τριήμερο  | iefimerida.gr 0

Πολλοί οι λόγοι για να το επισκεφτούμε:
-Για το δισκοπωλείο
Ενα δωμάτιο που είναι το αντικείμενο του πόθου κάθε φίλου του βινυλίου και της μουσικής. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που όταν ανοίξεις την πόρτα του ζωντανεύει το παιδί μέσα σου! Εκεί μπορείς να ονειρευτείς, να ταξιδέψεις, να ανακαλύψεις.

-Για το αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη
To 10ο Vinyl is Back είναι αφιερωμένο στον «Φτωχό και Μόνο Κάου-μπόυ», τον αγαπημένο σε όλους καλλιτέχνη που σύνδεσε το όνομά του με το βινύλιο. Το τιμητικό αφιέρωμα περιλαμβάνει προβολές από θρυλικές συναυλίες του και φωτογραφικό υλικό.

-Για το Live των Υπογείων Ρευμάτων
Εγκαινιάζουμε την τολμηρή αυτή ιδέα με το σχήμα που μας την ενέπνευσε. Το συγκρότημα που έχει βαθιά χαραγμένη την σφραγίδα του στη ροκ μουσική και στις καρδιές σας, τα Υπόγεια Ρεύματα, παίζουν live και ηχογραφούν την σπάνια αυτή στιγμή για σας. Η συμμετοχή σας απαραίτητη στο μεγάλο αυτό γεγονός για το βινύλιο. Γίνετε μέρος αυτού. Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 5 μ.μ.

-Για το αφιέρωμα σε 60's, 70's και 80's
Η Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής 60, 70, 80 παρουσιάζει ένα οπτικό-ακουστικό πανόραμα των συγκροτημάτων της ποπ – ροκ του ’60-’70-’80 με τον Πέτρο Καντιάνη στα decks. Το οπτικό υλικό επιμελείται ο Σπύρος Ξυπολόπουλος.

-Για τον πλειστηριασμό δίσκων
Σε αυτό το Vinyl is Back το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πλειστηριασμό βινυλίων. Τους πιο σπάνιους και αξιολογημένους δίσκους των εκθετών θα διεκδικήσουν οι vinyl maniacs σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Μουσείο Αυτοκινήτων, ενώ όσοι δεν μπορούν να βρεθούν στο χώρο, θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά μέσω της σελίδας vinylisback.gr, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6.30 μ.μ.

-Για το εξαιρετικό dj set
Παρασκευή
D.J. SET DJL - Up The Irons 5 μ.μ. - 7 μ.μ.
D.J. SET Μιχάλης Λημνιός 7 μ.μ. - 9 μ.μ.

Σάββατο
D.J SET Πέτρος Καντιάνης (Η Διεθνής Λέσχη Φίλων Μουσικής 60-70-80 παρουσιάζει τα Ελληνικά Συγκροτήματα) 11 π.μ. - 1μ.μ.
LIVE Άκης Περδίκης 1 μ.μ. – 2 μ.μ.
D.J. SET Γιάννης Παναγόπουλος 2 μ.μ. – 3 μ.μ.
D.J. SET Supersan d.j. s 3 μ.μ. - 5 μ.μ.
D.J. SET Σπύρος Ξυπολόπουλος (resident 33 Στροφές) 7 μ.μ. - 9 μ.μ.

Κυριακή
D.J. SET Nick The Stripper 11 μ.μ. – 12 μ.μ.
D.J SET Πέτρος Αδάμ (resident Noel) 12 μ.μ. – 1 μ.μ.
D.J. SET Μαριάντζελα Σαλίχου (Athens Lindy Hop) 2.30 μ.μ. – 3.30 μ.μ.
D.J. SET Andreas Axios The Wanderer 3.30 μ.μ. - 5 μ.μ.
D.J SET Τζέην Σαμπανίκου (Resident Buy Or Die The Bar)7 μ.μ. - 9 μ.μ.

5+1 λόγοι για να επισκεφτούμε το Vinyl is Back αυτό το τριήμερο  | iefimerida.gr 1


Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Είσοδος : Ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας : Παρασκευή 17 Μαρτίου : 5 μ.μ. - 9 μ.μ.
Σάββατο 18 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 19 Μαρτίου : 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vinyl is Back Μουσείο αυτοκινήτου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ