«Είμαι 30 ετών και δεν έχω κάνει σεξ» -Γυναίκα δηλώνει άνετη με αυτό και εξηγεί - iefimerida.gr

«Είμαι 30 ετών και δεν έχω κάνει σεξ» -Γυναίκα δηλώνει άνετη με αυτό και εξηγεί

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν σου έρχεται στο μυαλό η μουσική από το «Like a Virgin» της Μαντόνα, σκέφτεσαι ότι πρόκειται απλά για στίχους ενός τραγουδιού.

Aναρωτιέσαι δε, πώς θα μπορούσενα είναι διαφορετικά, όταν ζεις σε μια εποχή που το σεξ κυριαρχεί στη ζωή του ανθρώπου, συζητά για αυτό, ενημερώνεται, ακού συμβουλές, διαβάζει απόψεις.

Κάπως έτσι, η αποχή μιας γυναίκας από το σεξ και πόσο μάλλον στην ηλικία των τριάντα, μοιάζει με κάτι εξωπραγματικό, όμως αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα διαψευστείς!

Σε αντίθεση με τις γυναίκες που κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν σεξουαλικές εμπειρίες, υπάρχουν κι εκείνες οι οποίες περιμένουν τον πρίγκιπα, εκείνες που θέλουν να παραμείνουν ανέγγιχτες μέχρι την ημέρα του γάμου τους, εκείνες που αδιαφορούν, αλλά και όσες έχουν απλά συμφιλιωθεί με την κατάσταση τους.

Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τη Σούζι Γκουντίρετς, η οποία παραδέχεται, πως δεν έχει κάνει σεξ, παρότι έχει «πατήσει» τα τριάντα, αλλά αυτό δεν έγινε από συνειδητή της επιλογή.

«Οι άνθρωποι που δεν έχουν κάνει σεξ, δεν σημαίνει ότι βρίσκονται απαραίτητα σε αυτήν την κατάσταση επειδή το επιλέγουν συνειδητά. Απλά δεν τους συμβαίνει. Ωστόσο, υπάρχουν, υπάρχουμε δηλαδή και δεν είναι περίεργο να μην σου έχει τύχει. Δεν μου αρέσει ο όρος παρθένα», λέει η ίδια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ