Γήπεδο στο Γουδί: Ενήμερος ο Παναθηναϊκός για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα - iefimerida.gr

Γήπεδο στο Γουδί: Ενήμερος ο Παναθηναϊκός για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Καμίνη, από την οποία θα προκύψουν και νεότερα όσον αφορά το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, μπορεί να ξάφνιασε τον κόσμο της ομάδας, όχι όμως και τη διοίκηση.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και όπως χαρακτηριστικά μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η διοίκηση του τριφυλλιού είναι ενημερωμένη εδώ και αρκετές ημέρες έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Νίκος Παππάς με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα έχει συζητηθεί ήδη και το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης για ένα έργο, το οποίο υπολογίζεται πως θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι απολύτως θετική στη δημιουργία νέου γηπέδου στο Γουδί αφού θεωρεί πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια από την στιγμή που πρόκειται για πρόθεση τόσο της κυβέρνησης όσο και του Δήμου Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ