Tο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό -Με Μπεσίκτας για πρόκριση στους «8» του Europa League - iefimerida.gr

Tο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό -Με Μπεσίκτας για πρόκριση στους «8» του Europa League

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League θα επιχειρήσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία τη Μπεσίκτας, στον επαναληπτικό του 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας στην... καυτή Vodafone Arena της Κωνσταντινούπολης θα ξεκινήσει στις 20.00 (Cosmote Sport 2), με τον τεχνικό των ερυθρολεύκων να πορεύεται με το αγωνιστικό πλάνο που τον έβγαλε «ασπροπρόσωπο» στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα.

Ο Βασίλης Βούζας προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την εξής διάταξη: Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Καμπιάσο, με τους Ελιουνούσι και Μανθάτη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Μπεσίκτας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Φάμπρι, Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Οζακούπ, Χάτσινσον, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Αμπουμπακάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Europa League Μπεσίκτας Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ