Αδωνις: Δεν είναι αστείο, αν η βόμβα έσκαγε θα υπήρχαν θύματα - iefimerida.gr

Αδωνις: Δεν είναι αστείο, αν η βόμβα έσκαγε θα υπήρχαν θύματα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χθες το πρωί είχα μία βόμβα με ωρολογιακό μηχανισμό, με συνδεσμολογία, δεν ήταν απλά γκαζάκια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια και όχι αντιεξουσιαστική».

Αυτό ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης (16/3), αναφορικά με με την προβοκάτσια με τη βόμβα προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που φέρει το όνομά του ως αποστολέα.

«Δεν είναι αστείο, αν η βόμβα έσκαγε θα υπήρχαν θύματα. Με στοχοποιούν, με προφανές μήνυμα, σου βάζουμε τη βόμβα και ξέρουμε και το γραφείο σου, δεν είναι τόσο απλό πράγμα, είναι σοβαρό. Εγώ πολεμώ για τις ιδέες μου, δεν πολεμάς τον άλλον με βόμβες, τον πολεμάς με τις ιδέες του», πρόσθεσε.

Για το αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών ο κ. Γεωργιάδης είπε: Δεν συμφωνώ με τις χαρές για την ήττα του Ντάισελμπλουμ, γιατί η Ελλάδα χάνει τώρα έναν άνθρωπο που μέσα στο Eurogroup επιχειρούσε να παίξει το ρόλο της γέφυρας».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ