Δ. Καμμένος: Θα δω τα μέτρα και μετά θα αποφασίσω αν θα τα ψηφίσω - iefimerida.gr

Δ. Καμμένος: Θα δω τα μέτρα και μετά θα αποφασίσω αν θα τα ψηφίσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στο ραδιόφωνo των Παραπολιτικών παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα μέτρα που πρόκειται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως η χώρα τελεί υπο κατοχή και πως τα επιπλέον μέτρα είναι ανεπίτρεπτα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως θα τα δει και θα αποφασίσει.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ζήτησε επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση που διεξάγει αλλά και για τα όσο έχουν τεθεί από τους Θεσμούς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων,

Στη συνέντευξή του έστρεψε τα πυρά εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, καθώς όπως είπε δεν κατανοεί τις δηλώσεις στις οποίες προέβη προσφάτως. «Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και οι Έλληνες πολίτες δεν εμπλέκονται στα εκλογικά της Τουρκίας είπε χαρακτηριστικά», σημείωσε ο Δημήτρης Καμμένος προσθέτοντας πως ο «ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν θέλει να καταλάβει όλη την Ευρώπη την οποία βρίζει».

Τέλος, εξέφρασε την διαφωνία του με την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων υποστηρίζοντας πως αυτό δεν «επιτρέπεται», ενώ τόνισε πως θα έπρεπε στην Ελλάδα να υπάρχει εθνική Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΛ κυβέρνηση διαπραγμάτευση μέτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ