Αδωνις: Θα πληρώσει την αποζημίωση των διευθυντών των νοσοκομείων από την τσέπη του ο Πολάκης; - iefimerida.gr

Αδωνις: Θα πληρώσει την αποζημίωση των διευθυντών των νοσοκομείων από την τσέπη του ο Πολάκης;

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ως μη νόμιμες τις αλλαγές των διοικήσεων στα νοσοκομεία που έγιναν το 2015 πυροδότησε νέα έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Πάυλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «κόλαφο» για τον κ. Πολάκη την απόφαση του ΣτΕ που «γεννά τεράστιο πρόβλημα για το δημόσιο, καθώς οι διοικητές που απολύθηκαν θα πρέπει να πληρωθούν εντόκως όλους τους μισθούς, αλλά και να λάβουν αποζημίωση για όποια ηθική βλάβη υπέστησαν».

«Θα πληρώσει την αποζημίωση αυτή ο κ. Πολάκης από την τσέπη του;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι, «στενοχωριέται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γιατί το αριστερό σχέδιο ανασυγκρότησης και ανασύστασης του ΕΣΥ δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί από ανθρώπους της προηγούμενης κυβέρνησης».

Και πρόσθεσε: Εμείς εάν χρειαστεί να τους αποζημιώσουμε, μετά από καμία δεκαετία θα έχουμε να τους αποζημιώσουμε γιατί θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις εταιρείες που τους δίνατε εσείς παράνομα χρήματα. Εμείς σε δέκα χρόνια που θα είμαστε και τότε στην εξουσία, θα έχουμε καταφέρει να ανασυγκροτήσουμε την δημόσια υγεία και σαφώς θα τις υλοποιήσουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ