Με αίτηση στις ΔΟΥ η ρύθμιση χρεών στις περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από την κακοκαρία - iefimerida.gr

Με αίτηση στις ΔΟΥ η ρύθμιση χρεών στις περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από την κακοκαρία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 24 δόσεις και χωρίς τις προσαυξήσεις θα μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία φυσικά και νομικά πρόσωπα που διαμένουν σε περιοχές της Ηλείας που επλήγησαν από την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Οι υπουργικές αποφάσεις που ρυθμίζουν τα χρέη των οφειλετών στους Δήμου Πηνειού και Ηλιδας, οι οποίοι κηρύχθηκαν σε κατάσταση Εκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, υπογράφηκαν από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Η ρύθμιση αφορά χρέη τα οποία ήταν ληξιπρόθεσμα μέχρι την έκδοση των Αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών ΠΟΛ 1139/16.9.2016 και ΠΟΛ 1132/16.9.2016 και η είσπραξή τους ανεστάλη με την παράγραφο 2 των ανωτέρω αποφάσεων.

Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μέχρι τις 6.4.2017. Η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται μέχρι την 10.4.2017 και οι επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΙΚ ρύθμιση οφειλών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ