Οι «The Who» θα κλείσουν την μουσική τους πορεία στο Λας Βέγκας - iefimerida.gr

Οι «The Who» θα κλείσουν την μουσική τους πορεία στο Λας Βέγκας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τον κύκλο του στο Λας Βέγκας, ακολουθώντας έτσι τα βήματα της Celine Dion, του Elton John και του Rod Stewart που έχουν ήδη προγραμματίσει τα αποκαλούμενα «Residency Show» στο Colosseum at Ceasars Palace.

Οι «Τhe Who» ανακοίνωσαν πως θα δώσουν 6 συναυλίες στο συγκεκριμένο μέρος στο Λας Βέγκας όπου και αναμένεται να είναι και οι τελευταίες τους εμφανίσεις καθώς μετά σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την ενεργό δράση στον χώρο της μουσικής.

Το Caesars Palace, που αποτελεί κέντρο ορόσημο για την Sin City, ανέφερε πως η πρώτη συναυλία του συγκροτήματος στο ξενοδοχείο θα λάβει χώρα στις 29 Ιουλίου, ενώ οι υπόλοιπες θα ακολουθήσουν κατά τον μήνα του Αυγούστου.

Το μουσικό αυτό show θα αποτελείται αρχικά από έξι συναυλίες, αλλά αν κριθεί επιτυχημένο πιθανότατα να υπάρξουν και άλλες.

Θυμίζουμε ότι η Βρετανική μπάντα, πουσήμερα ηγείται από τον 71χρονο κιθαρίστα και συνθέτη Pete Townshend και τον 73χρονο τραγουδιστή Roger Daltrey, ξεκίνησε στο τέλος του 2014 μια περιοδεία την οποία περιέγραψε ως ένα «μακρύ αντίο».

Η εν λόγω περιοδεία θα τελειώσει τον επόμενο μήνα στην Αγγλία και το συγκρότημα αναμένεται να παίξει μια ακουστική διασκευή του Tommy, μια από τις κλασικότερες ροκ όπερες, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου ενώ τα κέρδη της εμφάνισης του θα πάνε σε παιδιά που μαστίζονται από την αρρώστια του καρκίνου.

Θα είναι η πρώτη ροκ μπάντα που θα παίξει στο The Colloseum at Ceasars Palace από το 2003 που ο χώρος άνοιξε επισήμως.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ The Who Residency Show Colosseum at Ceasars Palace.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ