Εγκυμοσύνη στα 20, στα 30, στα 40: Πώς είναι σε κάθε ηλικία, από όλες τις απόψεις - iefimerida.gr

Εγκυμοσύνη στα 20, στα 30, στα 40: Πώς είναι σε κάθε ηλικία, από όλες τις απόψεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αλήθεια είναι πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα νούμερο αφού τελικά είμαστε όσο νιώθουμε! Δεν ισχύει το ίδιο όμως και στην εγκυμοσύνη...

Υπάρχουν πολλές απόψεις, επιστημονικές και μη, σωστές και λανθασμένες, σχετικά με την κατάλληλη ηλικία για να μείνετε έγκυος. Όμως ανεξάρτητα με το τι σας λέει το διαδίκτυο, η μακρινή σας θεία, ακόμη και η άγνωστη κυρία που θα τύχει να μιλήσετε σε κάποιο κατάστημα ή στον δρόμο, η στιγμή που θα μείνετε έγκυος δεν έρχεται μαγικά. Γι’ αυτό υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που θα σας αφήσουν να ρίξετε μία μικρή ματιά στον τύπο της εγκυμοσύνης που θα έχετε. Και η ηλικία είναι ίσως ο σημαντικότερος από αυτούς.

Εάν λοιπόν μείνετε έγκυος τώρα, αργότερα ή κάποια άλλη στιγμή στο μέλλον οι παρακάτω πληροφορίες θα σας δώσουν μία ιδέα για το τι να περιμένετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εγκυμοσύνη έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ