Βουλή: Μία μέρα μετά το Eurogroup η συζήτηση για την προανακριτική για τα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Βουλή: Μία μέρα μετά το Eurogroup η συζήτηση για την προανακριτική για τα εξοπλιστικά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, δηλαδή μία ημέρα μετά το Eurogroup, θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση τους κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά.

Η κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ αφορά συμβάσεις που έχει υπογράψει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου. «Συντρέχουν ενδείξεις για τέλεση απιστίας σχετικής με την υπηρεσία, το αντικείμενο της οποίας έχει συνολική αξία μεγαλύτερη των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ, στρεφόμενης κατά του Δημοσίου, εκ της οποίας η ζημία που προξενήθηκε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, η οποία υπερβαίνει το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων (150.000) ευρώ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η πρόταση και ακόμη ότι το ίδιο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Ιωάννης Παπαντωνίου φαίνεται να έχει συμμετοχή σε αριθμό αξιόποινων πράξεων (απιστίας κατά του δημοσίου πιθανώς και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξοπλιστικά προανακριτική 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ