Για πρώτη φορά ο Ζέκα στην Εθνική ομάδα - Μέσα και οι μικροί του Ολυμπιακού ενόψει Βελγίου - iefimerida.gr

Για πρώτη φορά ο Ζέκα στην Εθνική ομάδα - Μέσα και οι μικροί του Ολυμπιακού ενόψει Βελγίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίνοντας το βάπτισμα του πυρός στους μικρούς του Ολυμπιακού.

Με τον Κάρλος Ζέκα να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας μετά την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, ο Σκίμπε ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες.

Ο Γερμανός προπονητής κάλεσε επίσης τους Ανδρούτσο και Μανθάτη, με τους νεαρούς του Ολυμπιακού να κερδίζουν επάξια μια θέση στην Εθνικη ομάδα μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.

Εκτός έμεινε λόγω του τραυματισμού του ο Ορέστης Καρνέζης και στη θέση του κλήθηκε ο Κυριακίδης.

Αναλυτικά η αποστολή

Γλύκος, Καπίνο, Κυριακίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Τζαβέλας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Τζιόλης, Ζέκα, Σιώπης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάνταλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Μπακασέτας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα μικαελ σκιμπε αποστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ