Το εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο είναι ο ορισμός του Παραδείσου -Γιατί όλοι εκεί μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί - iefimerida.gr

Το εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο είναι ο ορισμός του Παραδείσου -Γιατί όλοι εκεί μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν το 1962 όταν ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε την ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία στα γυρίσματα της ταινίας «Ανταρσία του Μπάουντι».

5 χρόνια μετά ο σταρ την αγόρασε θέλοντας έτσι να την μετατρέψει στο δικό του προσωπικό παράδεισο.

Και τα κατάφερε, φτιάχντοντας εκεί το πολυτελέστατο θέρετρο «The Brando».

Και μπορεί ο Μάρλον Μπράντο όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί να έμενε σε ένα λιτό σπιτάκι (το οποίο στέκει ακόμη εκεί), αλλά όλοι οι επισκέπτες του νησιού μένουν σε πολυτελείς βίλες, που έχουν ανεγερθεί στην ατόλη. Ολα τους φυσικά δίπλα στα τιρκουάζ νερά, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο, πολυτελές και άνετο.

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, με την καθεμία να έχει την δική της πισίνα και παραλία κάτι που δίνει την αίσθηση σε όποιον είναι εκεί πως είναι εντελώς μόνος του στο νησί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρλον Μπράντο The Brando
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ