Στις ΗΠΑ πωλείται ολόκληρη κωμόπολη, έναντι 3,85 εκατ. δολαρίων [βίντεο] - iefimerida.gr

Στις ΗΠΑ πωλείται ολόκληρη κωμόπολη, έναντι 3,85 εκατ. δολαρίων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προς πώληση βρίσκεται μια μικρή πόλη της Αμερικής, με το όνομα Tiller, στο Douglas County του Όρεγκον.

Δεν είναι κάτι που ακούμε και κάθε μέρα, αλλά αυτή η πόλη βγήκε στην αγορά και κοστολογείται κοντά στα 3,85 εκατομμύρια δολάρια. Η αγροτική αυτή κωμόπολη βρίσκεται κατά μήκος της όχθης του ποταμού South Umpqua River και απέχει 200 χιλιόμετρα από το Πόρτλαντ.

Η αγορά του Tiller περιλαμβάνει 250 στρέμματα, τα οποία αποτελούνται από 28 αγροτεμάχια και από περίπου ένα μίλι παραποτάμιας ιδιοκτησίας.

Το άδειο σχολείο της πόλης βρίσκεται και αυτό σε πώληση, έναντι του ποσού των 350.000 δολαρίων, και όποιος θέλει μπορεί να το αποκτήσει ανεξαρτήτως από το αν θα πάρει και την υπόλοιπη κωμόπολη.

Το μεσιτικό γραφείο Land and Wildlife έβγαλε ένα διαφημιστικό βίντεο, το οποίο απεικονίζει τις πάμπολλες φυσικές ομορφιές που προσφέρει αυτό το μέρος.

Η Oregonian πάντως ανέφερε πως η μικρή πόλη έχει προοπτική να μεταμορφωθεί σε ξενοδοχείο ή σε resort.

Ο Garrett Zoller, ιδιοκτήτης της Land and Wildlife, είπε στο Reuters πως το Tiller ήταν ένα μέρος όπου ζούσαν υλοτόμοι αλλά κάποια στιγμή η παραγωγή της ξυλείας μειώθηκε αισθητά, με συνέπεια να κλείσουν κάποιοι μύλοι και οι κάτοικοι της πόλης να φύγουν.

Υπάρχουν ελάχιστοι κάτοικοι που παραμένουν στο Tiller σήμερα, είπε ο Zoller στο Reuters. Εκτός από την οικογένεια που πουλάει ολόκληρη την πόλη, ζουν ακόμη ένας συνταξιούχος δάσκαλος και ένας πάστορας. Προφανώς, τα αγροτεμάχια της γης που διαθέτουν οι προαναφερθέντες δεν διατίθενται προς πώληση, καθώς οι ίδιοι επιθυμούν την παραμονή τους εκεί.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την πόλη, μπορείτε να μπείτε στο site του μεσιτικού γραφείου landleader.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tiller Πώληση κομώπολης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ