Πέταξε για Τουρκία ο Ολυμπιακός με σύνθημα επίθεσης από Βρέντζο - iefimerida.gr

Πέταξε για Τουρκία ο Ολυμπιακός με σύνθημα επίθεσης από Βρέντζο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πολύ δύσκολο τριήμερο έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός αφού καλείται το βράδυ της Πέμπτης να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στον αγώνα ρεβάνς του 1-1 στο «Καραϊσκάκη» ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζει στο ντέρμπι «αιωνίων» τον Παναθηναϊκό.

Για την Τουρκία πέταξε ο Ολυμπιακός προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μία προπόνηση στην «Vodafone Arena», όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στη φάση των «16» του Europa League.

Χωρίς ανάσα μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν τα ξημερώματα της Παρασκευής προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το δύσκολο πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα παίξει καθοριστικό ρόλο και για το λόγο αυτό στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους βρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος.

Ουσιαστικά η επίσκεψή του είχε ως στόχο να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού και να τονίσει στους ποδοσφαιριστές πως η διοίκηση θα επιβραβεύσει τους κόπους τους.

«Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Θέλουμε να τα δώσετε όλα, σας πιστεύουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ακούσετε τις οδηγίες του προπονητή θα κερδίσετε, είμαι σίγουρος για αυτό. Κάντε εσείς αυτό που πρέπει, κερδίστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας», τόνισε ο κ. Βρέντζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπεσίκτας Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ