Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πετάει για Αγιο Δομίνικο -Η φωτογραφία που πόσταρε [εικόνα] - iefimerida.gr

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πετάει για Αγιο Δομίνικο -Η φωτογραφία που πόσταρε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτογραφία από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τράβηξε η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, η οποία θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να είναι μαζί με τον παρουσιαστή του Survivor.

Βγάζοντας φωτογραφία στο Instagram την βαλίτσα της και γράφοντας «Νέες Περιπέτειες», η ίδια αποφάσισε να παραιτηθεί από την δουλειά της και να πάει στην Δομινικανή Δημοκρατία όπου διεξάγεται το ριάλιτι.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μιλήσει γι΄αυτό, όπως και για την πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του σε συνέντευξή του στο Down Town.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως τις έκανε πρόταση γάμου στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που του είχε ετοιμάσει, έτσι ώστε να την κάνει εκείνος να βρεθεί ακόμη περισσότερο προ εκπλήξεως.

Όσο για το λόγο που θα πάει να τον βρει η καλή του στον Άγιο Δομίνικο, ο ίδιος είχε αναφέρει: «Ναι πήραμε μια απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που τη συναρπάζει.Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ και έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία».

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη παραιτήθηκε από τη δουλειά της και πετάει για Αγιο Δομίνικο -Η φωτογραφία που πόσταρε [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ