Survivor αλά Champions League - Η Βαλαβάνη σκοράρει και πετάει τη φανέλα στην κερκίδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor αλά Champions League - Η Βαλαβάνη σκοράρει και πετάει τη φανέλα στην κερκίδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αγώνισμα αυτή τη φορά στο Survivor ήταν διαφορετικό. Δεν είχε κολύμπι, στόχους, σκαρφάλωμα. Είχε όμως ποδόσφαιρο 2x2 σε πολύ μικρό γήπεδο. Αντρες και γυναίκες έσωσαν μάχη πάνω στην άμμο, με τους «Διάσημους» ξανά νικητές.

Ο Λάμπρος Χούτος ξεχώριζε οπως ήταν λογικό. Αν και πλέον βαδίζει στο 38ο έτος της ηλικίας του, έχοντας σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά, έκανε τη διαφορά παίρνοντας τρεις νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις του.

Στο τελευταίο ματς μάλιστα, ο Χούτος έδειξε κάτι από την ποιότητά του.

Την παράσταση όμως έκλεψαν τα κορίτσια. Οι μάχες ήταν πιο δυνατές αφού η έλλειψη τεχνικής της ανάγκαζε να μονομαχούν με όλες τις δυνάμεις τους.

Σε ένα από τα παιχνίδια, τα οποία κρίνονταν στα δύο γκολ, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία αναδείχθηκε σε κρυφό χαρτί των «Διάσημων», σκόραρε για τη νίκη και πανηγύρισε άκρως ποδοσφαιρικά βγάζοντας το διακριτικό το οποίο πέταξε στην κερκίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ