Ρόδος: Την ώρα του γάμου «μάδαγαν» τους νεονύμφους -Εκλεβαν σπίτια και δώρα - iefimerida.gr

Ρόδος: Την ώρα του γάμου «μάδαγαν» τους νεονύμφους -Εκλεβαν σπίτια και δώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη δράση είχε αναπτύξει σπείρα Αλβανών στη Ρόδο η οποία εξειδικευόταν στο να κλέβει σπίτια νεονύμφων και των συγγενών τους την ώρα που γιόρταζαν τις χαρές των δικών τους ανθρώπων και στη συνέχεια πωλούσαν την λεία τους.

Ειδικότερα, φαίνεται πως η σπείρα δρούσε επαγγελματικά, εντοπίζοντας που γινόταν γάμος, με αποτέλεσμα την ώρα της τελετής να εισβάλλουν στα σπίτια των νεονύμφων και να αποσπούν μετρητά, κοσμήματα, συσκευές και πανάκριβα δώρα που προορίζοταν για το ζευγάρι.

Μάλιστα, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, οι πέντε αλλοδαποί -μέλη της σπείρας, είχαν διαπράξει 12 διαρρήξεις στην Ασγούρου, το Φαληράκι, τις Καλυθιές, την Ιαλυσό, τη χώρα της Ρόδου, την Κοσκινού και τα Κολύμπια και η αξία της λείας τους ξεπερνούσε τα 80.000 ευρώ.

Μόνο από ένα σπίτι όπου οι ένοικοι πάντρευαν το παιδί τους απέσπασαν χρυσά κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Να σημειωθεί, πως η δράση της σπείρας των αλλοδαπών είχε εξιχνιαστεί στις 3 Δεκεμβρίου 2011, όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου τους έπιασαν να κλέβουν επ' αυτοφόρω.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου προκειμένου να δικασθούν ενώ μαζί τους δικάζονται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος δύο Έλληνες ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίου οι οποίοι αγόραζαν τα κλοπιμαία και στη συνέχεια τα μεταπωλούσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος γάμος σπείρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ