Πέθανε ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ της Δανίας - iefimerida.gr

Πέθανε ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ της Δανίας

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία 82 ετών πέθανε ξαφνικά ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ. Ο Γερμανός σύζυγος της νεότερης αδερφής της βασίλισσας της Δανίας, Μαργκερίτ, όπως ανακοίνωσε το παλάτι, πέθανε τη Δευτέρα στο Berleburg Castle στη κεντρική Γερμανία, όπου διέμενε με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μπενεντίκτε. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η αιτία του θανάτου του δεν έγινε γνωστή.

Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ - Prince Richard of Sayn-Wittgenstein-Berleburg όπως ήταν ολόκληρος ο τίτλος του - και η σύζυγός του 72 ετών παντρέυτηκαν το 1968 στη Δανία και έχουν τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Γκούσταφ, την πριγκίπισσα Αλεξάντρα και την πριγκίπισσα Νατάλιε.

Η πριγκίπισσα Μπενεντίκτε είναι η δεύτερη κόρη του εκλιπόντος βασιλιά Φρεντερίκ και της βασίλισσας Ίγκριντ και συνήθως εκπροσωπεί την νυν βασίλισσα και αδερφή της Μαργκερίτ σε διάφορες εκδηλώσεις.

Τέλος, από το παλάτι δεν έχει ανακοινωθεί καμία πληροφορία για την ταφή του πρίγκιπα Ρίτσαρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δανία βασιλική οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ