Champions League: Σπουδαία μάχη στην Αγγλία - Ανατροπή ψάχνει η Λέστερ - iefimerida.gr

Champions League: Σπουδαία μάχη στην Αγγλία - Ανατροπή ψάχνει η Λέστερ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ακόμη ομάδες θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τα προημιτελικά του Champions League απόψε. Η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα απέναντι στην Πόρτο (21:45 Cosmote Sport 2) ενώ αμφίρροπη μάχη αναμένεται στην Αγγλία ανάμεσα στην Λέστερ και τη Σεβίλλη (21:45 Cosmote Sport 1).

Έχοντας το υπέρ της 2-0 από το πρώτο ματς, η Γιουβέντους φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στη φάση των «8» του Champions League.

Οι Πορτογάλοι ταξίδεψαν στο Τορίνο έχοντας διάθεση να τα παίξουν όλα για όλα και να μην μείνουν στο 90λεπτο με παθητική στάση, την ώρα που η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά και την τελευταία νίκη επί της Μίλαν.

Πιθανές Συνθέσεις
Γιουβέντους:Μπουφόν – Λιχστάιντερ, Μπαρτζάλι,Μπονούτσι, Σάντρο – Μαρκίζιο, Κεντίρα – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς – Ιγκουαϊν.
Πόρτο:Κασίγιας – Περέιρα, Μαρκάνο, Φελίπε, Λαγιούν – Ντανίλο, Αντρέ, Τόρες – Μπραχίμι, Αντρέ Σίλβα, Σοάρες

Ματσάρα στην Αγγλία

Το ματς στο Τορίνο μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όμως αυτό στο «King Power» τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα. Η Σεβίλλη ταξίδεψε στην Αγγλία έχοντας το υπέρ της 2-1 από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» και η Λέστερ καλείται να βρει ανατροπή.

Μία ημέρα μετά το πρώτο ματς, ο Κλάουντιο Ρανιέρι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών, οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση στο παιχνίδι που ακολούθησε.

Η Λέστερ είναι ξεκούραστη αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δεν είχε υποχρεώσεις ενώ η Σεβίλλη δείχνει να μην πατάει καλά, έχοντας δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πιθανές Συνθέσεις
Λέστερ: Σμάιχελ – Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουξ – Μαχρέζ, Ντρινκγουότερ, Ν'Ντιντί, Ολμπράιτον – Οκαζάκι, Βάρντι
Σεβίλλη:Ρίκο – Παρέχα, Ραμί, Μερκάδο – Μαριάο, Ν'Ζονζί, Νασρί, Εσκουδέρο – Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Βιτόλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ