Αγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο - Οι δράστες έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς - iefimerida.gr

Αγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς από το Χαϊδάρι μέχρι τον Ασπρόπυργο - Οι δράστες έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα, στη 01:30, στη διασταύρωση της λεωφόρου Αθηνών και Μυστρά στο Χαϊδάρι ένα περιπολικό της Τροχαίας έκανε σήμα για έλεγχο σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι και στο οποίο επέβαιναν τρία άγνωστα άτομα.

Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Μόλις έφτασε στο ύψος του Ασπροπύργου, στην οδό Αγίου Γεωργίου, οι άγνωστοι σταμάτησαν και έστησαν ουσιαστικά ενέδρα στους αστυνομικούς. Μόλις οι ένστολοι πλησίασαν τους δράστες, δέχθηκαν τέσσερις πυροβολισμούς. Δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα για εκφοβισμό

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ το αυτοκίνητό τους βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ