Ρικ Πέρι: «Καμία δίωξη για τους πεζοναύτες που ούρησαν πάνω στους Αφγανούς» - iefimerida.gr

Ρικ Πέρι: «Καμία δίωξη για τους πεζοναύτες που ούρησαν πάνω στους Αφγανούς»

Ρικ Πέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε την προκλητική έκφραση «αυτά τα παιδιά έκαναν ένα λάθος» σχολίασε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ρικ Πέρι, το περιστατικό με Αμερικανούς πεζοναύτες που καταγράφησαν σε βίντεο να ουρούν πάνω στις αιμόφυρτες σορούς νεκρών ανταρτών στο Αφγανιστάν.

Ενώ οι εικόνες από το σοκαριστικό βίντεο προκάλεσαν σάλο στην παγκόσμια κοινή γνώμη, τώρα ο Ρικ Πέρι ζητά να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος των πεζοναυτών και χαρακτήρισε «υπερβολική» την αντίδραση του Μπαράκ Ομπάμα. Παράλληλα ο κ. Πέρι δεν δίστασε να δηλώσει ότι «η ιδέα ότι αυτή η κυβέρνηση θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον αυτών των νέων, ξεπερνά, ξανά, τα όρια».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κυβερνήτης του Τέξας και υποψήφιος για το χρίσμα προκαλεί με τις ακραίες θέσεις του. Οι πολιτικοί αναλυτές, πάντως, χαρακτηρίζουν τη δήλωσή του αυτή ως μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναζωογονήσει την προεκλογική του εκστρατεία και να ενισχύσει τα ποσοστά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ