Γιορτή του κρασιού -Βρήκαμε τα καλύτερα εστιατόρια για να γιορτάσεις, με μενού σε ειδικές τιμές - iefimerida.gr

Γιορτή του κρασιού -Βρήκαμε τα καλύτερα εστιατόρια για να γιορτάσεις, με μενού σε ειδικές τιμές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από κρασιά, μυρωδιές και αποστάγματα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Οι γειτονιές της Αθήνας από σήμερα μέχρι και την Κυριακή (13 -19 Μαρτίου) θα ανακαλύψουν τη διονυσιακή τους διάσταση χάρη στην πρωτοποριακή δράση «Athens Wine Week». Δεν είμαστε βέβαια η μόνη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που φιλοξενεί αυτό τον θεσμό, καθώς με μεγάλη επιτυχία το Λονδίνο, η Μαδρίτη και άλλες πόλεις διοργανώνουν ανάλογα events, που στόχο έχουν να μυήσουν πότες και μη στα μυστικά του οίνου.

Η Athens Wine Week είναι η καινοτόμος πρόταση της έκθεσης Οινόραμα που οργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο (11-13 Μαρτίου) και αποτελεί κατά κάποιο τρόπο τη συνέχεια της έκθεσης μέσα στην πόλη. Η εβδομάδα κρασιού για τρίτη χρονιά οργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου. Η διαφορά είναι ότι φέτος θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα μαγαζιά σε διαφορετικές γειτονιές: Κέντρο Αθηνών, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία και Παλαιό Φάληρο.

Τι θα συμβεί;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κρασιά μαγαζιά γιορτή Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ