«Τι να κάνεις αν σε απαγάγουν»: Οπαδός της Γιουνάιτεντ βρήκε απίστευτο σημείωμα σε ξενοδοχείο στο Ροστόφ - iefimerida.gr

«Τι να κάνεις αν σε απαγάγουν»: Οπαδός της Γιουνάιτεντ βρήκε απίστευτο σημείωμα σε ξενοδοχείο στο Ροστόφ

Φωτογραφία: AP/ Denis Tyrin
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην αντισταθείς. Κάνε αυτό που σου λένε οι τρομοκράτες. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που διάβασε έκπληκτος ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμεινε στο Ροστόφ.

Ο Ματ ταξίδεψε σε αυτή την πόλη της Ρωσίας την προηγούμενη εβδομάδα, για την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Ροστόφ, για το Europa League. Στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, βρήκε ένα έγγραφο με τίτλο: «Αν σε κρατήσουν όμηρο ή σε απαγάγουν» και περιελάμβανε μία σειρά συμβουλών σε περίπτωση που συμβεί το... κακό.

«Το ξενοδοχείο μου στο Ροστόφ προσφέρει συμβουλές που δεν είχαν ποτέ σε κανένα άλλο ξενοδοχείο στον κόσμο», έγραψε ο Ματ στο Twitter, δημοσιεύοντας και το σχετικό έγγραφο.

«Σε περίπτωση απαγωγής, μην αντισταθείς. Εκτέλεσε τις αρχικές εντολές των τρομοκρατών. Μπορεί να είναι άνθρωποι με αρρωστημένο μυαλό και να συμπεριφερθούν απρόβλεπτα», ήταν οι πρώτες συμβουλές.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους τρομοκράτες. Προσπάθησε να καταγράψεις στο μυαλό σου την εξωτερική τους εμφάνιση, τις συνήθειές τους, πώς μιλάνε και σε ποιον», αναφέρει ακόμη.

Το έγγραφο έδινε συμβουλές και σε περίπτωση επιχείρησης απελευθέρωσης ομήρων. «Ξάπλωσε στο πάτωμα, μην κινείσαι μέχρι να σου δώσει εντολή αστυνομικός. Σε καμία περίπτωση μην βοηθήσεις στη διάσωσή σου», έγραφε.

My hotel in Rostov offers advice I've never had at any hotel anywhere else in the world pic.twitter.com/EObpre9WAf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ