Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε 22χρονο φοιτητή με 6 μαχαιριές - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε σε 22χρονο φοιτητή με 6 μαχαιριές

Φωτογραφία: intimenews.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν άγνωστος καταφέρθηκε με μαχαίρι εναντίον 22χρονου φοιτητή από την Κέρκυρα που σπουδάζει στην συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thestival.gr, ο 22χρονος εκείνη την ώρα είχε αποχωρήσει μαζί με τους φίλους του μετά την νυχτερινή διασκέδαση του Σαββάτου από κατάστημα στην περιοχή της Ροτόντας, ενώ στη συνέχεια είχε συνομιλία με δύο άτομα τα οποία πραγματοποιούσαν γκράφιτι σε τοίχο. Ο νεαρός ζήτησε από το ένα άτομο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπρέι προκειμένου να κάνει και αυτός την ίδια κίνηση, με τον πρώτο να αρνείται να προβεί σε κάποια τέτοια κίνηση που είχε σαν αποτέλεσμα τα δύο άτομα να λογομαχήσουν.

Ο άγνωστος που είχε επιδοθεί στο να κάνει γκράφιτι στον τοίχο, έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε έξι μαχαιριές στοn 22χρονο φοιτητή τραυματίζοντάς τοτν στους γοφούς ενώ στη συνέχεια χτύπησε τπν φοιτητή με μπουκάλι στο κεφάλι προκαλώντας του θλαστικό τραύμα.

Στη συνέχεια ο 22χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο δράστης αναζητείται ως και αυτή την ώρα από την αστυνομία.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη επίθεση φοιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ