Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017! - iefimerida.gr

Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself έρχεται στο Helexpo Maroussi από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου 2017, από τις 10.00 έως τις 21.00.

Οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες και τις DIY κατασκευές, ώστε να τα προμηθευτούν και να μάθουν νέες τεχνικές στους 5 χώρους hands-on σεμιναρίων. Η Άνοιξη είναι προ των πυλών, τα ανοιξιάτικα υλικά θα είναι πρωταγωνιστές με ιδέες για πασχαλινές κατασκευές και για να ανανεώσουν το σπίτι τους. Οι επισκέπτες θα βρουν ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και βάφτιση, με ιδέες και σεμινάρια αφιερωμένα στις πιο σημαντικές στιγμές.

Φέτος, η Χειροτέχνικα φιλοξενεί τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ που στηρίζει την οργάνωση Ηλιτόμηνον βοηθώντας τα πρόωρα νεογνά και καλεί όλους τους χειροτέχνες που αγαπούν τη χειροτεχνία να επισκεφθούν τη Χειροτέχνικα και να φτιάξουν μαζί με το Σύλλογο σκουφάκια, παπλώματα και ότι άλλο χρειάζονται, ώστε να τους τα προσφέρουν. Ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Χειροτέχνικα ράβοντας μαζί με τους επισκέπτες για τη δράση, περισσότερες πληροφορίες στο http://xeirotexnika.gr/dimiourgoume-gia-kalo-skopo/.

Η χειροτεχνία & η φιλοσοφία του Do-It-Yourself αποτελούν τον πιο δημιουργικό τρόπο βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη. Αξίζει να την ενισχύουμε και να την γιορτάζουμε!

Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017! | iefimerida.gr 0

Περισσότερα στο www.xeirotexnika.gr.

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017! | iefimerida.gr 1
Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017! | iefimerida.gr 2
Δημιουργίες για καλό σκοπό στη Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017! | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ