Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Οι αρχές εξετάζουν αν ο αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο - iefimerida.gr

Δολοφονία ταξιτζή στην Καστοριά: Οι αρχές εξετάζουν αν ο αστυνομικός είχε πάθος με τον τζόγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα οικονομικά προβλήματα λόγω του πάθους του για τον τζόγο είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο που ώθησε τον 30χρονο αστυνομικό στην Καστοριά να δολοφονήσει τον 52χρονο οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάθος του 30χρονου για τον τζόγο προκύπτει και από τις μαρτυρίες των συναδέλφων του, ενώ εξετάζεται και αν σχετίζεται με την πίεση που θα μπορούσαν να του ασκούσαν οι οικονομικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχουν αναφορές για ένα χρέος των 10.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν δικαιολογεί μία απόφαση ληστείας ούτε την δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το γεγονός αυτά τα προβλήματα να προέκυψαν ενώ ο 30χρονος ήταν ήδη πιεσμένος και να συντέλεσαν ώστε να προχωρήσει στην αδιανόητη πράξη της δολοφονίας του οδηγού ταξί.

Ο ίδιος ο δράστης κάνει λόγο για μία ληστεία που «στράβωσε» ένα σενάριο που έχει αρκετά κενά. Από την άλλη το γεγονός, ότι οι αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους αρκετά στοιχεία που να οδηγούν σε κάποιο άλλο κίνητρο, εξετάζουν το σενάριο η δολοφονία να προέκυψε επειδή το θύμα με την αντίδρασή του αιφνιδίασε τον δράστη κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Πάντως μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει από πουθενά το ενδεχόμενο να γνωρίζοντας δράστης και θύμα (κάτι που έχει δηλώσει και ο αστυνομικός), οι αρχές ωστόσο έχουν δώσει εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν μεταξύ τους κάποια επικοινωνία, με επικρατέστερο σενάριο σε αυτή την περίπτωση εκείνο των προσωπικών διαφορών που σχετίζονται από παράνομες ενέργειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καστοριά τζόγος ταξιτζής αστυνομικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ