ΤΑΙΠΕΔ: Nέα ημερομηνία υποβολής προσφορών για τη μαρίνα Πύλου - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Nέα ημερομηνία υποβολής προσφορών για τη μαρίνα Πύλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις 13 Ιουλίου ορίστηκε η νέα ημερομηνία υποβολής προσφορών για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Πύλου και τμήματος του λιμένος, όπως ενημέρωσε το ΤΑΙΠΕΔ τους προεπιλεγέντες επενδυτές στο πλαίσιο της β' φάσης του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το Ταμείο, όλοι οι λοιποί όροι της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς παραμένουν ως έχουν. Οπως επισημαίνεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη συγκεκριμένη μαρίνα έχει υπάρξει ενδιαφέρον από την TEMES του ομίλου Κωνσταντακόπουλου καθώς στην περιοχή υπάρχει ήδη το τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino, συμφερόντων του ίδιου ομίλου.

Η Μαρίνα Πύλου βρίσκεται στο κεντρικό και βορειανατολικό τμήμα της παραλιακής ζώνης της πόλης της Πύλου. Με βάση το νέο Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο, το οποίο βρίσκεται υπό τη διαδικασία έγκρισης από τα αρμόδια όργανα, η Μαρίνα Πύλου θα έχει δυνατότητα ελλιμενισμού 129 σκαφών με μήκος από 8m έως 30m.

Η χερσαία ζώνη της Μαρίνας έχει έκταση 32.195m2 και, βάσει του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου, ο προτεινόμενος συντελεστή δόμησης ανέρχεται στο 20%, ενώ ο συντελεστής κάλυψης είναι 30%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑΙΠΕΔ μαρινα πυλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ