Λοβέρδος: Δεν έχω ικανό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερος στις εκλογές -Εμείς παλεύουμε - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Δεν έχω ικανό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερος στις εκλογές -Εμείς παλεύουμε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι βρίσκεται στο τέλος της αυτή η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καθώς «δεν τους πιστεύει πια κανείς».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Αποσυντίθεται η κυβέρνηση στο εκλογικό της σώμα. Μη βλέπετε τις δημοσκοπήσεις που τους δίνουν ακόμα μια υπόσταση κάτι 15% κάτι 16%/. Ούτε αυτά υπάρχουν. Εμείς μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται στην κοινωνία, τη ζήσαμε την κοινοβουλευτική διάλυση. Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε πιο χαμηλά επίπεδα στην κοινωνία και όσο καθυστερούν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας και από την άλλη να παίρνουν αυτά τα μέτρα που παίρνουν, τόσο περισσότερο χάνουν την κοινωνική τους υποστήριξη και μειώνονται οι δυνάμεις τους. Δεν έχω ικανό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερος στις εκλογές. Εμείς παλεύουμε να είμαστε δεύτεροι. Το θέμα των συμμαχιών θα μας απασχολήσει μετά τις εκλογές. Αλλωστε, έχουμε μια γραμμή, από το 2011, με Παπανδρέου, Βενιζέλο, Γεννηματά. Τώρα η γραμμή μας είναι μία: κυβέρνηση εθνικής ενότητας και ευθύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ