Είναι ο πρώην εραστής της Νταϊάνα ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι ο πρώην εραστής της Νταϊάνα ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες]

Φωτογραφία: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί φέτος να συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά η ζωή της και ιδιαίτερα οι ερωτικές της περιπέτειες εξακολουθούν να απασχολούν.

Αν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Lady-D να χώρισαν το 1996 επίσημα, ανεπίσημα η σχέση τους δείχνει να είχε καταστραφεί πριν καν αρχίσει με τον Κάρολο να είναι ερωτευμένος με την σημερινή του σύζυγο Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και σε πολλές περιπτώσεις να αδυνατεί, μάλιστα, και να το κρύψει.

Το 1986 λοιπόν, μόλις 5 χρόνια μετά το γάμο τους, και ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας, φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από το πλευρό της Νταϊάνα και να ζει την ευτυχία με την Καμίλα, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα της πριγκίπισσας, Κεν Γουάρφ, η Νταϊάνα γνωρίζει σε πάρτι φίλης της τον λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, έναν γοητευτικό άνδρα, γυναικά και 10 χρόνια νεότερο από τον Κάρολο.

Ο Χιούιτ της είπε ότι θα μπορούσε να την διδάξει ιππασία και να την κάνει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα. Και κάπως έτσι ξεκινά η σχέση τους η οποία κράτησε περί τα πέντε χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ