Super League: Εκανε πάρτι ο Αραούχο στο ντέρμπι της ΑΕΚ (3-0) με τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Super League: Εκανε πάρτι ο Αραούχο στο ντέρμπι της ΑΕΚ (3-0) με τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ήθελε πολύ τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πήρε έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντίνος σέντερ φορ σκόραρε δύο φορές (1’, 86’) και έδωσε στην Ενωση μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 52’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαλεζά. Στο 90’ ο Αραβίδης έγραψε το τελικό 3-0, στην επιστροφή του μετά από 3 μήνες.

Με δυο απίστευτα γκολ -στα 49 δευτερόλεπτα του αγώνα και στο 85’- ο Αργεντινός διέλυσε τον «δικέφαλο του Βορρά» και υπέγραψε τον θρίαμβο που επιτρέπει στην «Ένωση» να πλησιάσει ακόμα και στην τρίτη θέση. Εξαιρετικός και ο Βάργκας, ξεχαρβάλωσε μαζί με τον Γκάλο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αραβίδης, επιστρέφοντας και σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο ο ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Χιμένεθ και έχει ως μόνη δικαιολογία για την έκταση του σκορ τη (σωστή) αποβολή του Μαλεζά στο 53’.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ