Σταμάτησε τη δίαιτα και τρώει πολύ -25χρονη εξηγεί πώς μπορείς να αποκτήσεις τέλειο σώμα - iefimerida.gr

Σταμάτησε τη δίαιτα και τρώει πολύ -25χρονη εξηγεί πώς μπορείς να αποκτήσεις τέλειο σώμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κιλά. Μια δισύλλαβη λέξη, που μπορεί το νόημα της να μην σε απασχολεί και τόσο όταν είσαι σε μικρή ηλικία, όμως από την εφηβεία και μετά σου προκαλεί ταραχή και πανικό, ιδιαίτερα στην περίπτωση εκείνη που δεν είσαι προικισμένη με μεταβολισμό που τα «καίει» εύκολα.

Μην απελπίζεσαι όμως γιατί δεν είσαι μόνη!

Η 25χρονη Λούσι Μπέικερ έχει κάνει άπειρες προσπάθειες μέσα στα χρόνια ( και ιδιαίτερα μετά την αποφοίτηση της) για να μειώσει το βάρος της, ακολουθώντας αυστηρές δίαιτες, κάνοντας γυμναστική και μετρώντας και την τελευταία θερμίδα στο πιάτο της.

Μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα σωματικής άσκησης διάρκειας 12 εβδομάδων, το οποίο απαιτούσε μικρές και εύκολες προπονήσεις.

Το σώμα της άρχισε να αλλάζει και η ενέργεια της εκτοξεύτηκε στα ύψη, γιατί μέσα από αυτό το πρόγραμμα έμαθε τη σημασία του «μέτρου» και της ισορροπίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δίαιτα κορμί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ