Εγκλημα πάθους η πυρπόληση του αστέγου στην Ιταλία -Τι είπε ο δράστης στις Αρχές - iefimerida.gr

Εγκλημα πάθους η πυρπόληση του αστέγου στην Ιταλία -Τι είπε ο δράστης στις Αρχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομολόγησε σήμερα το βράδυ ο δολοφόνος του σαρανταπεντάχρονου άστεγου που πυρπολήθηκε την περασμένη νύχτα στο Παλέρμο της Σικελίας. Πρόκειται για τον Τζουζέππε Πεκοράρο, επίσης σαράντα πέντε ετών, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατήριου βενζίνης.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ανάκρισή του, φέρεται να δολοφόνησε τον άστεγο Μαρτσέλλο Τσιμίνο, ενώ κοιμόταν σε προαύλιο κτηρίου ιδιοκτησίας των καπουτσίνων καλόγερων, πυρπολώντας τον με βενζίνη, για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή: ο Πεκοράρο, όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποπτευόταν ότι η σύζυγός του- από την οποία είχε χωρίσει πρόσφατα- διατηρούσε δεσμό με τον Τσιμίνο .

Το άτυχο θύμα ήταν επίσης χωρισμένο και πατέρας δυο παιδιών. Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, έκανε λόγο για «απόλυτη βαρβαρότητα» και αύριο το βράδυ, στην πρωτεύουσα της Σικελίας πρόκειται να οργανωθεί σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας, για το απάνθρωπο αυτό έγκλημα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σικελία Άστεγος πυρπόληση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ