Super League: Μεθυσμένη πολιτεία η Νέα Σμύρνη - Νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ και στο -3 από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Super League: Μεθυσμένη πολιτεία η Νέα Σμύρνη - Νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ και στο -3 από τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πανιώνιος έχει βαλθεί να τρελάνει... κόσμο φέτος στην Super League.

Ο εκπληκτικός Πανιώνιος δεν έκανε στάση ούτε απέναντι στην Λάρισα, επικρατώντας 1-0 και πλέον είναι μόλις στο -3 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (παίζει την Κυριακή με τον Ατρόμητο). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε στο 33’ με τον Μπεν, μετά από εκπληκτική ομαδική συνεργασία, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε… ξεφύγει, αν ο Γεσίλ –κυρίως- είχε εκμεταλλευτεί τις πολλές φάσεις που έφτιαξαν οι κυανέρυθροι.

Δεν άξιζαν τίποτα από το ματς οι «βυσσινί», που παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα και ουσιαστικά απείλησαν σοβαρά για πρώτη φορά στο 94’, όταν ο Βαρέλα από πλεονεκτική θέση σημάδεψε άουτ και πέταξε την ευκαιρία για «κλοπή». Στο +6 από τον υποβιβασμό έμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Ολα θετικά για τον Πανιώνιο που βρίσκεται πίσω από τον Ολυμπιακό μόλις μία νίκη, μοναδικό αρνητικό η μικρή προσέλευση σήμερα στη Νέα Σμύρνη μετά την γιορτή με χιλιάδες κόσμο προ ημερών κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Super League Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ