Οι Ομπάμα γευμάτισαν με τον Bono -Αποθεώθηκε το πρώην «πρώτο ζεύγος» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ομπάμα γευμάτισαν με τον Bono -Αποθεώθηκε το πρώην «πρώτο ζεύγος» [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γεύμα με τον Βono είχαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με τη σύζυγό του και ο τραγουδιστής των U2 απόλαυσαν το γεύμα τους σε ιδιωτικό δωμάτιο, σε εστιατόριο στο Μανχάταν. Οταν βγήκαν από αυτό, ανεβαίνοντας τη σκάλα, και πέρασαν από τη σάλα στην οποία βρίσκονταν οι υπόλοιποι πελάτες, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι, ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν τους Ομπάμα και τον Bono, σύμφωνα με πηγή του People, ενώ ο πρώην πρόεδρος τους χαιρέτισε.

I'm dying. I'm dead. PRESIDENT OBAMA is at lunch w us. We all clapped and cried.

A post shared by Mackenzi (@mackenzi) on Mar 10, 2017 at 11:19am PST

#powerlunch w/ @karanilanraymond & @lindseybono & @michelleobama & #presidentobama #nyc #upland

A post shared by Emma Wiedner (@ewiedner) on Mar 10, 2017 at 11:32am PST

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα απολαμβάνει ένα γεύμα στο Upland, καθώς στο ίδιο εστιατόριο είχε πάει και με τις κόρες του για brunch, το 2015. Επιπλέον, δεν είναι ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που έχει αδυναμία στο Upland, καθώς λάτρης του είναι και ο Μπιλ Κλίντον, ο οποίος τελευταία φορά γευμάτισε εκεί πριν από έξι μήνες.

Dinner service last night with Bill Clinton!

A post shared by Upland (@upland_nyc) on Aug 18, 2016 at 12:03pm PDT

Οσο για τη σχέση των Ομπάμα με τον Bono, επίσης μετρά αρκετό καιρό. Ως πρόεδρος, ο Ομπάμα είχε καλέσει τον τραγουδιστή των U2 μαζί με την Αλίσια Κις στον Λευκό Οίκο, το 2011, και γευμάτισαν στην ιδιωτική τραπεζαρία του, δίπλα στο Οβάλ γραφείο.

Οπως είχε αποκαλύψει τότε ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Πιτ Σούζα, ο Bono είχε παίξει τραγούδι των Beatles για τον Ομπάμα. Επίσης, το 2013, κατά την επίσκεψή του στην Ιρλανδία, ο πρώην πρόεδρος με τη σύζυγο και τις κόρες του είχαν γευματίσει με την οικογένεια του Bono.

This story is better than the photo. Back in 2011, the President invited Bono and Alicia Keys to lunch in his private dining room adjacent to the Oval Office. Bono asks where he should sit. Potus says sit wherever there's a chair. Bono sees a guitar case in the corner, a campaign memento from Rock The Vote event. Bono quickly tunes the guitar and starts playing/singing Norwegian Wood by the Beatles. Why? Because the second verse goes like this: "She asked me to stay And she told me to sit anywhere So I looked around And I noticed there wasn't a chair" In the midst of this, the President looks back at me and says, "How cool is this?"

A post shared by Pete Souza (archived) (@petesouza44) on Jan 11, 2017 at 12:57pm PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμα Μπάρακ Ομπάμα Bono
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ