«Τι έμαθα μετά από 100 ραντεβού μέσω site γνωριμιών» - iefimerida.gr

«Τι έμαθα μετά από 100 ραντεβού μέσω site γνωριμιών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μυθιστοριογράφος Κλερ ΜακΓκόγουαν κατάφερε να ολοκληρώσει μία αποστολή με συνεχόμενα ραντεβού. 100 για την ακρίβεια. Ύστερα από πολλά ποτά, άβολες, περίεργες συζητήσεις σε μπαρ και γνωριμίες μας αφηγείται την ιστορία της.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν ήμουν 32, αποφάσισα να ξανακάνω την εμφάνισή μου στον κόσμο των ραντεβού. Χτυπημένη από ένα άσχημο διαζύγιο και με αρκετά περίεργη ψυχολογία, ήμουν πεπεισμένη -και τρομοκρατημένη- πως θα μείνω μόνη μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Όμως το διαδίκτυο είναι γεμάτο άντρες κι εγώ είχα πάρει απόφαση να βγω με όσους μου άρεσαν μέχρι να βρω τον ένα και μοναδικό. Αν ήξερα ότι θα μου έπαιρνε έναν χρόνο και 100 ολόκληρα ραντεβού, μπορεί να είχα κάνει λίγη προπόνηση προηγουμένως. Γιατί τα ραντεβού τελικά μοιάζουν με τα extreme σπορ. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να βαριέσαι. Θα πληγωθείς. Και τέλος θα ευχηθείς να είχες και ένα εφεδρικό συκώτι από τα πολλά ποτά...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κλερ ΜακΓκόγουαν Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ