Ανέκριναν ξανά τον γιο του Μοχάμεντ Αλι σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ανέκριναν ξανά τον γιο του Μοχάμεντ Αλι σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ

Φωτογραφία: ΑP/ J. Scott Applewhite
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά, μέσα σε σχεδόν δύο εβδομάδες, ο γιος του Μοχάμεντ Αλι αναγκάστηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις αξιωματούχων στο αεροδρόμιο, σχετικά με την καταγωγή του.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Κρις Μαντσίνι, εμπόδισαν τον Μοχάμεντ Αλι τζούνιορ να επιβιβαστεί σε πτήση από το αεροδρόμιο Ρίγκαν, με προορισμό το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικής ασφάλειας σταμάτησαν τον γιο του θρυλικού πυγμάχου και για 20-25 λεπτά του έκαναν επανειλημμένα ερωτήσεις για την καταγωγή του, πριν τελικά επιτρέψουν στον 44χρονο, ο οποίος διαθέτει αμερικανικό διαβατήριο, να επιβιβαστεί στην πτήση.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Φεβρουαρίου ο Αλι και η μητέρα του, η δεύτερη σύζυγος του πυγμάχου Καλιλάχ Καμάτσο-Αλι, κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, επειδή τα ονόματά τους ακούγονταν ως αραβικά. Αμφότεροι πήγαν στην Ουάσινγκτον και μίλησαν στο φόρουμ που διοργάνωσαν Δημοκρατικοί, για τη μεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ. Ο δικηγόρος του Αλι ισχυρίστηκε ότι το νέο περιστατικό συνδέεται με την παρουσία του 44χρονου σε αυτή την εκδήλωση, καθώς υποστήριξε ότι πλέον οι αρχές τον έχουν βάλει σε μία λίστα παρακολούθησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοχάμεντ Αλι γιος αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ