Νίκη ακόμη και για πρωτιά ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα - iefimerida.gr

Νίκη ακόμη και για πρωτιά ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με την οποία θα κρατά γερά πλέον την 3η θέση της βαθμολογίας στην Euroleague αλλά και που θα τον φέρει σε θέση να ελπίζει για την πρωτιά, θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Νταρουσάφακα (21:45, NovaSports 2), στο ΣΕΦ.

Η ήττα της Φενέρμπαχτσε από την Μπασκόνια, αποτέλεσε το καλύτερο δώρο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί απόψε κόντρα στην Νταρουσάφακα.

Οι ερυθρόλευκοι σε περίπτωση που πανηγυρίσουν τη νίκη, θα αποκτήσουν αέρα δύο νικών απέναντι στη Φενέρ ενώ θα έχουν και την υπεροχή σε τυχόν ισοβαθμία, κάτι που θα τους φέρνει αγκαλιά με την 3η θέση.

Υπό προϋποθέσεις μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την 1η ή τη 2η θέση ωστόσο το πιο σημαντικό βήμα είναι η νίκη απέναντι στους Τούρκους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η θέση στην 4άδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει μετά από απουσία τριών εβδομάδα ενώ σημαντική ενίσχυση δίνει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Βέβαια από την πλευρά της η Νταρουσάφακα μόνο αδιάφορη δεν είναι. Μετά την ήττα χθες του Παναθηναϊκού, οι Τούρκοι έχουν και πάλι ελπίδες εισόδου στην 8άδα και αν καταφέρουν να περάσουν με νίκη από το ΣΕΦ τότε θα βάλουν φωτιά στον όμιλο.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Μάριο Μάικιτς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βασίλης Σπανούλης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ