Δικηγόρος διαζυγίων συμβουλεύει: Ετσι θα καταλάβεις αν ο γάμος σου θα κρατήσει ή όχι - iefimerida.gr

Δικηγόρος διαζυγίων συμβουλεύει: Ετσι θα καταλάβεις αν ο γάμος σου θα κρατήσει ή όχι

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γάμοι, όλο και με συχνότερους ρυθμούς στις μέρες μας, τελειώνουν.

Πολλά αν όχι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν ύστερα από κάποια χρόνια γάμου και κοινής συμβίωσης να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους και έτσι μοιραία οδηγούνται στα γραφεία των δικηγόρων.

Καθώς η... πορεία των γάμων, λοιπόν, καταλήγει συχνά στο δικηγορικό γραφείο, σίγουρα, δεν υπάρχει πιο έμπειρο άτομο από έναν νομικό για να συγκεντρώσει και να συμπυκνώσει όχι μόνο τους λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια σήμερα αλλά, μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες που αποκτά και τις ιστορίες που ακούει, να σταχυολογήσει και όλα όσα μπορούν να εξασφαλίσουν ότι ένας γάμος θα είναι πετυχημένος και δεν θα καταλήξει σε διαζύγιο.

Οταν λοιπόν ο Ρόι Μάρτιν, Βρετανός δικηγόρος που ασχολείται με τα διαζύγια από το 1996 ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να διδάξει για το γάμο και τη ζωή σε όλους εμάς τους υπολοίπους, μέσα από την εμπειρία του, απάντησε:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις δικηγόρος διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ