Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σε ένα χρόνο θα είμαι βουλευτής με νέο κόμμα - iefimerida.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Σε ένα χρόνο θα είμαι βουλευτής με νέο κόμμα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, όποτε αυτές πραγματοποιηθούν, με νέο κόμμα εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο επί σειρά ετών νομάρχης και στη συνέχεια περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, όπου μίλησε για την πολιτική ζωή της χώρας ενώ σημείωσε πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τους συντοπίτες του. Παράλληλα ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Κομματικά ανήκω στη Νέα Δημοκρατία αλλά σήμερα δεν με αγγίζει η Νέα Δημοκρατία. Εγώ είμαι πάντα με τον λαό. Αν ήμουν κομματικός δεν θα έπαιρνα το 53%. Ήρθε ο κ. πρωθυπουργός και κορόιδεψε τον λαό της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα καλό είναι ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τα του οίκου του και να αφήσει τις μεταγραφές από τα άλλα κόμματα. Αν μαζέψει μόνο τα του οίκου του μπορεί να πάρει 45-50%.

Όλα τα μικρά κόμματα να έρθουν στη κεντροδεξιά. Αν έρθει ο Καραμανλής μπορεί να το καταφέρει. Πλέον, τρία χρόνια έχω να ακούσω τηλέφωνο από τη Νέα Δημοκρατία. Σε έναν χρόνο θα είμαι βουλευτής με ένα νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί. Με ένα νέο, πατριωτικό κόμμα όπου τον ηγέτη τον ψάχνουμε. Ένα τέτοιο κόμμα πρέπει να υπάρχει. Σήμερα ηγέτες δεν υπάρχουν δυστυχώς. Ο λαός είναι στον τοίχο», σημείωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ