Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 13 χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 13 χρόνια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πλέον όλα τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν στραφεί στον Σάκη Τανιμανίδη, ωστόσο η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε πολλά χρόνια πριν το «Survivor» και το «World Party».

O γνωστός παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα τη σεζόν 2004-2005, όταν και συμπαρουσιάζε με τη Μαριάννα Βαραδίνη το παιχνίδι γνώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Αστέρια και λάβαρα». «Ήμασταν και οι δυο άπειροι με τον φακό, όμως ο Σάκης προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα τηλεοπτικά δεδομένα. Από τότε είχε το χάρισμα της επικοινωνίας και φαινόταν πως θα κάνει καριέρα στην τηλεόραση!», είχε δηλώσει για εκείνον η τότε συμπαρουσιάστριά του.

Οι -προ δωδεκαετίας- φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν τον 24χρονο τότε Σάκη Τανιμανίδη να μην θυμίζει σε τίποτα τον αρρενωπό άνδρα που είναι σήμερα. Πραγματικά... αγνώριστος!

Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 13 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αγνώριστος ο Σάκης Τανιμανίδης στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 13 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ