Το μήνυμα του Μέσι μετά την απίστευτη ανατροπή της Μπαρτσελόνα: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Μέσι μετά την απίστευτη ανατροπή της Μπαρτσελόνα: Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο [εικόνα]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στα τρία γκολ από το 88’ μέχρι και τις καθυστερήσεις που έφεραν το 6-1 και την μεγάλη πρόκριση της Μπαρτσελόνα, να μην ήταν ο σκόρερ, αλλά ο Λιονέλ Μέσι είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Ο άνθρωπος που δίνει το σύνθημα και τον ρυθμό στην ομάδα και με το πάθος του ενέπνευσε άπαντες για το μεγάλο ντεμαράζ στο φινάλε.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβηκε στην εξέδρα των οπαδών της Μπαρτσελόνα για να πανηγυρίσει μετά την επική πρόκριση, κάτι που δεν συνηθίζει. Μία ημέρα μέσω των social media έστειλε το μήνυμα του για ότι έκαναν οι «μπλαουγκράνα» χθες στο «Καμπ Νου».

«Όταν υπάρχει προσπάθεια, δράση και επιθυμία τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Εντυπωσιακή τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος», ήταν το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία μέρα μετά την ιστορική ανατροπή της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν Μέσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ