Ιερώνυμος: Εγώ τον αγαπάω τον Φίλη - iefimerida.gr

Ιερώνυμος: Εγώ τον αγαπάω τον Φίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε δημοσίως για τα όσα διημήφθησαν στο Μαξίμου πριν μερικούς μήνες και το «άδειασμα» Φίλη, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επανήλθε για τον πρώην υπ. Παιδείας.

Μάλιστα έσπευσε να δηλώσει ότι δεν αντιμάχεται τον κ. Φίλη. «Εγώ τον αγαπάω κιόλας» είπε μιλώντας με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Έκτακτης Συνόδου της Ιεραρχίας για τα Θρησκευτικά. Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε στον πρώην υπουργό που διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση. Οπως είπε ο κ.κ. Ιερώνυμος, στη συνάντηση της 5ης Οκτωβρίου ήταν 12 άνθρωποι παρόντες. «Αυτά τα άτομα δεν κάνουν λάθος», εμμένοντας στα όσα είχε πει αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός, σε ανακοίνωσή του χθες, είχε κατηγορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι τα «πρακτικά» της συζήτησης που αποκάλυψε ήταν «δικής του συγγραφής και εμπνεύσεως» και ότι «βάζει στο στόμα του πρωθυπουργού και άλλων, λόγια τα οποία ουδέποτε ειπώθηκαν κατά την συνάντηση τής 5ης Οκτωβρίου 2016»,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ