Ποτάμι: Οι παρατρεχάμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν αυξημένες ανάγκες... - iefimerida.gr

Ποτάμι: Οι παρατρεχάμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν αυξημένες ανάγκες...

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με περιπαικτική διάθεση αποφάσισε το Ποτάμι να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο ΔΕΣΦΑ και τις αυξημένες ανάγκες των παρατρεχάμενων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του κινήματος.

Η ανακοίνωση, έστω και με κάποιες ώρες καθυστέρηση μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού, που αποφάσισε να δώσει προαγωγή στον εαυτό του και μαζί με αυτή ένα bonus, της τάξης των 100.000 ευρώ, κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «νέο ήθος» των εμπλεκομένων, που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις ουρές των πολιτών, που τρέχουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το κράτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το σημερινό δελτίο παροχών των εκλεκτών της κυβέρνησης του «νέου ήθους» προς τους εαυτούς τους περιλαμβάνει:

- Αύξηση κατά 80% από τα 4.631 στα 8.315 ευρώ στους μισθούς, του Γενικού Διευθυντή και του αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

- «Χρυσό εφάπαξ» 258.000 ευρώ, (αυξημένο κατά 100.000) στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ.
Κατά τα λοιπά, οι πολίτες τρέχουν στις ουρές για να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το κράτος. Οι παρατρεχάμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν αυξημένες ανάγκες...».

Ποτάμι: Οι παρατρεχάμενοι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν αυξημένες ανάγκες... | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά της η κυβέρνηση, δια στόματος του Γ. Σταθάκη, ο οποίος ήταν καλεσμένος νωρίς το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι το σκάνδαλο δεν ισχύει καθώς ο δ.σ του ΔΕΣΦΑ, πήρε προαγωγή και κατ’ επέκταση το επίμαχο bonus, βάσει του καταστατικού της εταιρείας.

«Θα έπαιρνε εφάπαξ έτσι κι αλλιώς. Όταν ανεβαίνεις βαθμίδα, παίρνεις κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι εμπίπτει σε θέματα δεοντολογίας, όπως και απορώ γιατί συσχετίζεται με το θέμα άλλων οργανισμών όπου έγιναν κάποια πράγματα που αντιδράσαμε όπως αντιδράσαμε», είχε δηλώσει νωρίτερα ο κ. Σταθάκης και από το ραδιόφωνο του Realfm.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΣΦΑ ποτάμι Γιώργος Σταθακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ