Ποια είναι τα πρώτα λόγια που λέει ο Λουκ Σκαϊγουόκερ στη νέα ταινία του «Πολέμου των Άστρων» - iefimerida.gr

Ποια είναι τα πρώτα λόγια που λέει ο Λουκ Σκαϊγουόκερ στη νέα ταινία του «Πολέμου των Άστρων»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Disney
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι μέτοχοι της Disney είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι απ’ όλους υλικό απ’ το Star Wars: The Last Jedi, την όγδοη ταινία του διαστημικού έπους στην ετήσια συνέλευσή τους.

Το βιντεοκλίπ που προβλήθηκε στο Colorado Convention Center του Ντένβερ δείχνει τι συμβαίνει μετά την τελευταία σκηνή της προηγούμενης ταινίας «Η Δύναμη Ξυπνά», όπου η πρωταγωνίστρια Ρέι (την οποία ενσαρκώνει η Ντέιζι Ρίντλεϊ) συναντά τον Λουκ Σκάιγουοκερ (Μάρκ Χάμιλ) στην άκρη ενός γκρεμού στο απόμερο κρησφύγετό του.

Στο σύντομο κλιπ ο Λουκ ρωτά τη Ρέι: «ποια είσαι;» Κι η Ρέι του απαντά παραδίδοντάς του το φωτόσπαθο.

Στο απόσπασμα εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες, όπως ο Τσιουμπάκα, ο Φιν (Τζον Μπογιέγκα) και η εκλιπούσα Κάρι Φίσερ στο ρόλο της στρατηγού Λέια Οργκάνα. Η Φίσερ είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον «Τελευταίο Τζεντάι» έξι μήνες πριν το θάνατό της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «Τελευταίου Τζεντάι», του δεύτερου σήκουελ της τρίτης τριλογίας του θρυλικού «Πολέμου των Άστρων» υπογράφει ο Ράιαν Τζόνσον (Brick, Looper). Το πρώτο σήκουελ, «Η Δύναμη Ξυπνά», έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων όλων των εποχών στις ΗΠΑ και τη Βρετανία με δύο δισ δολάρια παγκοσμίως.

«Ο Τελευταίος Τζεντάι» θα προβληθεί στις σκοτεινές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ